Pro Deo, Kosten

Pro Deo

 

Naar de HomepageDirect contact via email
Gratis eerste gesprek
Spoed? bel  24/7  0612358539

 

 

 

 

 

VANDEWEERD ADVOCATUUR verleent ook rechtsbijstand op pro deo basis. Rechtsbijstand aan een gedetineerde verdachte of aan een verdachte op het politiebureau wordt in principe altijd gratis verleend, tenzij er vooraf afspraken worden gemaakt over betaling.

 

Heeft u een dagvaarding ontvangen of wilt u op een andere wijze van onze diensten gebruik maken en bent u niet gedetineerd, dan kunt u, afhankelijk van uw inkomenssituatie, in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. VANDEWEERD ADVOCATUUR verzorgt voor u de aanvraag van de gefinancierde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand beoordeelt dan uw inkomenssituatie. Vaak wordt er wel een eigen bijdrage vastgesteld, die u dan zelf moet betalen.

 

U kunt hieronder makkelijk berekenen of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt met de rekenhulp inkomen van de Raad voor Rechtsbijsand

 

Komt u niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, dan zal VANDEWEERD ADVOCATUUR u op betalende basis moeten bijstaan. Klik op het kopje kosten voor nadere informatie.

 

Omdat VANDEWEERD ADVOCATUUR meedenkt met zijn cliënten, zijn er mogelijkheden voor eventuele betaling in termijnen.

 

 

VANDEWEERD ADVOCATUUR werkt op basis van een uurtarief van €190,- per uur ex BTW.

Daarnaast hanteert VANDEWEERD ADVOCATUUR een speciaal rijbewijstarief van €170,- per uur ex BTW.

VANDEWEERD ADVOCATUUR brengt geen aanvullende kantoorkosten in rekening.

VANDEWEERD ADVOCATUUR werkt op basis van voorschot, welke eerst betaald moet worden alvorens er werkzaamheden worden verricht.

Bij VANDEWEERD ADVOCATUUR kan in uitzonderlijke gevallen in termijnen worden betaald, waarbij echter de eerste termijn moet zijn voldaan voordat er werkzaamheden worden verricht.

Rechtsbijstand aan minderjarigen is gratis en wordt in principe vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand, tenzij het advieswerkzaamheden of een kantonzitting betreft. Dan geldt een aangepast uurtarief voor minderjarigen van €150,- per uur ex BTW.

 

In aanraking komen met het strafrecht is een ingrijpende en onzekere periode voor zowel de verdachte als de familie. Snelheid en informatie zijn daarom heel belangrijk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur, contact met u op voor een gratis eerste gesprek. Wij kunnen u zeker van dienst zijn!

 

   
Uw naam*   ***
Uw voorletters  
Adres  
Postcode   bijv. 1234AB
Plaats  
Telefoonnummer*  
Emailadres*   *.A.u.b. een geldig emailadres
Parketnummer  
Instantie  
     
Toelichting probleem  
Akkoord*   !!! Met het versturen van dit formulier verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden en de beperking van de aansprakelijkheid van VANDEWEERD ADVOCATUUR.