Advocaat

Maarten van de Weerd heeft zowel Strafrecht als Internationaal- en Europees recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en aan de Universiteit van Barcelona. Hij is op 25 augustus 2006 beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam in het Strafrecht en het Jeugdrecht. Naast zijn praktijk is hij onder meer voorzitter van de Jonge Balie Den Haag geweest en geeft hij gastlessen op diverse scholen in Den Haag.

 

Na eerst gewerkt te hebben voor het kantoor Kaarls Brech Diels Advocaten is hij in 2012 zijn eigen praktijk begonnen onder de naam VANDEWEERD ADVOCATUUR. Maarten van de Weerd richt zich geheel op het Strafrecht en het Jeugdrecht. In 2011 heeft hij de specialisatiecursus Jeugdrecht afgerond. Hij is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht advocaten (VNJA) en de Haagse Vereniging van Jeugdrecht advocaten (HVJA).

 

Naar de HomepageDirect contact via email
Gratis eerste gesprek
Spoed? bel  24/7  0612358539

 

 

 

 

 

Maarten van de Weerd geeft gastcolleges op middelbare scholen en treedt ook op als gastspreker op diverse bijeenkomsten. Hierbij belicht hij zowel het strafrecht als het jeugdrecht aan de hand van vele voorbeelden uit de praktijk. Mocht uw school, instelling of organisatie interesse hebben in een gastcollege, dan kunt u contact opnemen met Maarten van de Weerd om nadere afspraken te maken over de inhoud en duur van het college.

 

Wilt u direct contact met Maarten van de Weerd, heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in een gastcollege of een workshop? Vul  dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur, contact met u op.

 

   
Uw naam*   ***
Uw voorletters  
Adres  
Postcode   bijv. 1234AB
Plaats  
Telefoonnummer*  
Emailadres*   *.A.u.b. een geldig emailadres
Parketnummer  
Instantie  
     
Toelichting probleem  
Akkoord*   !!! Met het versturen van dit formulier verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden en de beperking van de aansprakelijkheid van VANDEWEERD ADVOCATUUR.